01 Presentació


Titulacions oficials en disseny

Des de l’any 1993, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada imparteix estudis reglats i lliura titulacions reconegudes oficialment pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.


Formació d’acord amb les necessitats de l’entorn laboral


L’Escola té com a principal objectiu apropar el món de l’educació al món laboral, amb la formació d’especialistes qualificats, capaços de respondre a les exigències de la indústria i dels oficis que prioritàriament necessita l’entorn d’Igualada i la seva comarca. Per aquest motiu realitza les pràctiques en centres de treball i col·laboracions amb empreses i institucions, cosa que  permet d’introduir l’Escola i l’alumnat en la realitat professional de l’Art i del Disseny.


Formació artística i cultural

L’escola considera també molt important la connexió entre estudis i l’activitat cultural, i per això organitza periòdicament exposicions per mostrar els treballs del seu alumnat, exposicions d’exalumnes, artistes joves, conferències d’artistes i professionals del disseny, sortides culturals i viatges, entre d’altres activitats...